Badkamer Avento van Villeroy & Boch in mat wit

De eigentijdse serie Avento van Villeroy & Boch is verbazend fris van vormgeving, uitzonderlijk praktisch en past perfect in een moderne badkamer of toiletruimte. De chique meubels zijn er in vier kleuren, bieden veel opbergruimte en zijn voorzien van een elegante keramische wastafel of fontein in glanzend of mat wit.

Avento toilet met bijpassend fontein in mat wit

Het Avento toilet is ook verkrijgbaar in de trendy matte look en perfect te combineren met het bijpassend fontein in uw toiletruimte. Een compact, elegant wandcloset en bovendien te voorzien van de innovatieve DirectFlush (spoelrandloos) technologie voor optimale hygiëne en extra schoonmaakgemak.

Waarom kiezen voor de sanitaire producten van Villeroy & Boch

Naast topkwaliteit en eeuwenlange kennis, ambacht en innovatie biedt Villeroy & Boch u vele voordelen:

  • Consistent hoge productkwaliteit met een lange levensduur
  • CeramicPlus: toplaag voor keramiek voor optimale hygiëne en schoonmaakgemak
  • AntiBac: innovatieve toplaag met antibacteriële werking
  • Indrukwekkende dunne wanddiktes mogelijk door TitanCeram (nog sterker materiaal)
  • Uitgebreide collectie badkamerkeramiek voor iedere badkamerstijl, in verschillende vormen en maten
  • Toiletten in elegant design, met uitstekend zitcomfort en ViFresh geïntegreerde hygiënische oplossing voor extra frisheid
  • De nieuwste generatie toiletten zonder spoelrand: DirectFlush voor optimale hygiëne, snelle en grondige reiniging, perfect vormgeving voor efficiënte en spatvrije spoeling.

Vakkundige installatie door Sanidrõme van Grinsven

Naast productkwaliteit, stijlvol design en optimale functionaliteit en comfort is het van essentieel belang dat uw sanitaire producten van Villeroy & Boch vakkundig worden geïnstalleerd. Bij Sanidrõme van Grinsven kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw badkamer vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de badkamercollectie van Villeroy en Boch bij Sanidrõme van Grinsven

Benieuwd naar de sanitaire producten van Villeroy & Boch voor uw badkamer of toiletruimte? Laat u inspireren en maak een afspraak in de showroom van Sanidrõme van Grinsven. Hier vindt u de nieuwste collecties in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze badkamerexpert.

publicatiedatum: 18 mrt 2021

Alle Sanidrõme showrooms