Luxe badkamers

Een luxe badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft een stijlvolle uitstraling. Een ruime maar ook een kleine badkamer kan beschikken over luxe en design. Door te kiezen voor een vrijstaand bad of voor een royale inloopdouche met een Sunshower worden was-rituelen onlosmakelijk verbonden met luxe en ontspanning. 

Luxe badkamer ideeën

Luxe badkamers zijn er in veel verschillende kleuren en vormen. Naast een stijlvolle uitstraling is een luxe badkamer vooral praktisch ingericht en voorzien van luxueuze badkamerproducten. Baad uzelf in pure luxe met een vrijstaand bad. Wat dacht u van gouden kranen en wit of zwart marmerlook wand- of vloertegels. Maak uw badkamer af met een exclusief badkamermeubel, waarbij maatwerk uw badkamer uniek maakt.

Hieronder vindt u nog meer badkamer ideeën die passen bij een luxe badkamerstijl.   

  • Vrijstaand bad, eventueel met whirlpool systeem
  • Ultieme regendouche
  • Gouden kranen en douches
  • Exclusief badkamermeubel, maatwerk mogelijk
  • Marmerlook tegels in wit of zwart
  • Luxe douchewc of design toilet

Inspiratie, advies en ontwerp

Past deze luxe badkamerstijl helemaal bij uw persoonlijke smaak? Doe meer inspiratie op met de voorbeeldbadkamers van Sanidrõme van Grinsven. Of maak zelf uw 3D badkamerontwerp met de online badkamerplanner. Wilt u meer weten over welke materialen en trends op gebied van sanitair en tegels passen bij deze stijlvolle badkamersfeer? Maak een afspraak met onze badkameradviseur in onze showroom. 

Alle Sanidrõme showrooms