De weldaad van warm water voorziening

Wel zo prettig als u geen half uur hoeft te wachten om uw bad met warm water te vullen. En dat er een krachtige straal water in de gewenste temperatuur uit uw douche komt. Ook als elders in huis een warm waterkraan wordt opengedraaid. Een luxe badkamer wordt pas echt ultieme wellness met een goede warm water voorziening. In een badkamer van Sanidrõme van Grinsven bent u altijd verzekerd van dit comfort. En wel onmiddellijk, met extra veel warm water en zonder temperatuurschommelingen of verspilling van water en energie. Jarenlang.

Altijd snel veel warm water

De combinatie van Sanidrõme vakmanschap en de nieuwste generatie Nefit Bosch ketels garandeert u een royale warm water voorziening op topniveau. Want daarmee maakt u de ‘next step’ in duurzame verwarming en warm watercomfort: energiezuinig, betrouwbaar, slim en van de hoogste kwaliteit. Wilt u nog meer warm water? Kies dan voor een extra losse boiler van Nefit Bosch. Zo biedt Sanidrõme van Grinsven u voor elke warm waterbehoefte een oplossing.

EasyControl thermostaat

Voor optimaal warmtecomfort bedient u uw verwarming natuurlijk met de Nefit Bosch EasyControl thermostaat. Hiermee kunt u uw verwarming altijd en overal heel makkelijk bedienen: via het touchscreen aan de muur én via uw smartphone of tablet. Deze slimme thermostaat is easy, smart en efficiënt, want dankzij:

  • aanwezigheidsdetectie en tijdprogramma’s zorgt de EasyControl altijd voor de juiste temperatuur in huis, als u wilt voor ieder vertrek afzonderlijk
  • persoonlijke warm waterinstellingen bepaalt u met de EasyControl zelf wanneer warm water wordt opgewarmd
  • de EasyControl app heeft u inzicht in uw energieverbruik

Dus kraan open en genieten maar! Want zo easy bespaart u energie én bent u altijd verzekerd van warm water in uw Sanidrõme badkamer. Wilt u meer weten over warm water voorziening met producten van Nefit Bosch? Kom dan langs in onze showroom.

Alle Sanidrõme showrooms