Nefit Bosch

Duurzamer én comfortabeler verwarmen met Nefit Bosch

De merken Nefit en Bosch zijn sinds 2004 aan elkaar verbonden met elk een indrukwekkende staat van dienst die meer dan 100 jaar teruggaat. Toonaangevend als het gaat om thermotechniek, grootste fabrikant cv-ketels van Nederland én uitvinder van de hoog rendement verwarmingsketel (HR-ketel).

Bij Nefit Bosch is vakmanschap de verbindende factor met Sanidrõme, namelijk om u de allerbeste ondersteuning en producten te bieden, geïnstalleerd door de eigen vakkundige installateurs van Sanidrõme van Grinsven. Sanidrõme is uw Nefit Bosch dealer en zorgt voor een optimale warm water voorziening voor uw badkamer. Jarenlang!

Energiezuinige en duurzame warm water voorziening

Wel zo prettig als u geen half uur hoeft te wachten om uw bad met warm water te vullen. En dat er een krachtige straal water in de gewenste temperatuur uit uw douche komt. Ook als elders in huis een warm waterkraan wordt opengedraaid. Een luxe badkamer wordt pas echt ultieme wellness met een goede warm water voorziening. Want daarmee maakt u de ‘next step’ in duurzame verwarming en warm watercomfort: energiezuinig, betrouwbaar, slim en van de hoogste kwaliteit. Wilt u nog meer warm water? Kies dan voor een extra losse boiler van Nefit Bosch. Zo biedt Sanidrõme van Grinsven u voor elke warm waterbehoefte een oplossing.

EasyControl slimme thermostaat van Nefit Bosch

Voor optimaal warmtecomfort bedient u uw verwarming natuurlijk met de Nefit Bosch EasyControl thermostaat. Hiermee kunt u uw verwarming altijd en overal heel makkelijk bedienen: via het touchscreen aan de muur én via een uw smartphone of tablet. Deze slimme thermostaat is easy, smart en efficiënt want dankzij:

  • Aanwezigheidsdetectie en tijdprogramma’s zorgt de EasyControl altijd voor de juiste temperatuur in huis, als u wilt voor ieder vertrek afzonderlijk
  • Persoonlijke warm waterinstellingen bepaalt u met de EasyControl zelf wanneer warm water wordt opgewarmd
  • De EasyControl app heeft u inzicht in uw energieverbruik

Dus kraan open en genieten maar! Want zo easy bespaart u energie én bent u altijd verzekerd van warm water in uw Sanidrõme badkamer.

Kom voor advies naar uw Nefit Bosch dealer bij Sanidrõme van Grinsven

Wilt u meer weten over warm water voorziening met producten van Nefit Bosch? Kom dan langs in de showroom van Sanidrõme van Grinsven. Maak een afspraak voor deskundig advies op maat en een offerte.

Alle Sanidrõme showrooms