Villeroy & Boch Wellness

Villeroy & Boch, jarenlange traditie van ambacht, stijl en innovatie

Al eeuwenlang combineert Villeroy & Boch ambachtelijke precisie, volmaakte stijl en innovatieve techniek voor badkamercollecties van de hoogste kwaliteit, die uw leven verrijken en u elke dag ontspanning geven. En dan jarenlang! Het merk Villeroy & Boch heeft een zeer uitgebreide collectie badkamer- en wellnessproducten, waarbij we onderscheid maken tussen de merken Villeroy & Boch Sanitair én Villeroy & Boch Wellness.

Villeroy & Boch Wellness

Binnen het assortiment van Villeroy & Boch Wellness biedt Sanidrõme van Grinsven u topkwaliteit baden, douchebakken, douchevloeren en whirlpools. De wellness producten van Villeroy & Boch onderscheiden zich door hun verfijnde esthetiek, nieuwste technieken en hoogwaardige kwaliteit en bieden u om even aan het dagelijks leven te ontsnappen. Uiteraard worden de baden, douchevloeren en whirlpools vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme van Grinsven. 

Villeroy & Boch topkwaliteit baden en douchevloeren van acryl of Quaryl

De baden en douchevloeren van Villeroy & Boch zijn gemaakt van sanitair-acryl of van het innovatieve materiaal Quaryl. Sanitair-acryl is een lichtgewicht kunststof en in verschillende vormen en designs mogelijk door de flexibele verwerkingskwaliteit. Het huidvriendelijke oppervlak zorgt voor een aangename warme textuur en is bovendien slipvast. Dit niet-poreuze materiaal is betrouwbaar kleurecht, behoudt voor lange tijd zijn stralende glans en is eenvoudig te reinigen. Quaryl is een unieke materiaalcombinatie van sanitair-acryl en natuurlijke kwartsteen waarbij de voordelen van acryl worden aangevuld met de volgende eigenschappen: bijzonder sterk, duurzame kwaliteit, krasbestendig en heeft een isolerende werking.

Whirlpools van Villeroy & Boch Wellness

Wilt u het gevoel van rustgevende ontspanning tijdens een warm bad nog intensiever maken? Kies dan voor een whirlpoolsysteem voor uw bad. De kalmerende massage bevordert de regeneratie en verwent zowel lichaam als geest. Spanningen worden op zachte wijze weggenomen, het immuunsysteem versterkt en de stofwisseling verbeterd. De whirlpoolsystemen zijn verkrijgbaar voor talloze baden uit verschillende collecties. U beschikt dus over alle mogelijkheden op het gebied van design en tegelijkertijd over de luxe van een eigen spa in uw badkamer.

Waarom kiezen voor wellnessproducten Villeroy & Boch

Naast topkwaliteit en eeuwenlange kennis, ambacht en innovatie biedt Villeroy & Boch Wellness u vele voordelen:

  • Baden en douchevloeren van acryl: van lichtgewicht kunststof, glad en toch slipvast, waardoor veilig, aangenaam voor de huid en eenvoudig te reinigen
  • Baden en douchevloeren van Quaryl: duurzame kwaliteit, krasbestendig, bijzonder sterk en heeft een isolerende werking
  • Uitgebreide collectie baden en douchevloeren in verschillende uitvoeringen, modellen, formaten en kleuren
  • Whirlpoolsystemen mogelijk op talloze baden voor ruime keuze in design met de luxe van een eigen spa

Bekijk de badkamercollectie van Villeroy en Boch Wellness bij Sanidrõme van Grinsven

Benieuwd naar de baden, douchevloeren en whirlpools van Villeroy & Boch Wellness? Laat u inspireren en kom naar de showroom van Sanidrõme van Grinsven. Hier vindt u de nieuwste collectie van Villeroy & Boch in verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een onze badkamerexpert.

Alle Sanidrõme showrooms