Gira schakelmateriaal tot in detail afgestemd design, ook in uw badkamer!

De moderne elektrotechnische installaties van Gira bieden een breed spectrum aan intelligente techniek voor comfort en veiligheid in uw huis. Apparatuur voor huistechniek netwerken, muziekbesturing door het hele huis, omvangrijke schakelaar programma's en talrijke functies voor deurcommunicatie en automatische bediening van verwarming, licht en jaloezieën. Met Gira schakelmateriaal wordt afgestemd design ook gedetailleerd doorgevoerd in uw badkamer en toilet en wordt uw comfort verhoogd. Er wordt een uitgebreid programma aan Gira schakelmateriaal aangeboden in uiteenlopende kleuren en materialen en geschikt voor veilige toepassing in de badkamer.

Gira schakelmateriaal: veilige elektronica in uw badkamer en toilet

Wilt u in uw badkamer graag naar een muziekje luisteren? Dan biedt de Gira radio (inbouw) uitkomst. De enige voorwaarde is, dat er twee inbouwdozen naast elkaar beschikbaar zijn. Verder niets. Geen extra antenne, geen extra aansluiting, geen boxen. Voor extra comfort, hygiëne of besparing van energie adviseert Sanidrõme van Grinsven in uw badkamer en toilet ook het volgende Gira schakelmateriaal:

  • Gira tastdimmer hiermee gaat traploos dimbare verlichting al bij lichte aanraking aan
  • Gira automatische lichtschakelaar hierdoor springt de verlichting in de gewenste sterkte bij binnenkomst vanzelf aan en gaat deze na vertrek vanzelf weer uit
  • Gira docking station voor uw smartphone
  • Gira wandcontactdozen voor de stroomvoorziening van uw föhn en scheerapparaat
  • Gira schakelmateriaal met LED verlichting zodat u 's nachts niet meer de felle lamp aan hoeft te doen om u te kunnen oriënteren

Elektriciteit in vochtige ruimtes vraagt uiteraard om zorgvuldig ontwerp en veilige installatie. Daar bent u bij Sanidrõme van Grinsven vanzelfsprekend van verzekerd! Uw schakelmateriaal wordt uiteraard vakkundig geïnstalleerd door de eigen vakmensen van Sanidrõme van Grinsven.

Kom naar Sanidrõme van Grinsven en ontdek alles over Gira schakelmateriaal

Vaak is schakelmateriaal niet het eerste op uw lijst bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Maar het maakt uw badkamer wel compleet en zorgt voor afwerking, gemak, comfort en plezier. Benieuwd naar wat Gira voor uw badkamer of toilet kan betekenen? Kom naar Sanidrõme van Grinsven en laat u adviseren door onze badkamerexpert.

Alle Sanidrõme showrooms