Comfort & veiligheid

Meer comfort en veiligheid in uw badkamer

Het inrichten van een comfortabele, veilige badkamer is heel goed mogelijk zonder concessies te moeten doen aan design. U hoeft al lang niet meer in termen van speciale producten of hulpmiddelen te denken. Door bij de inrichting goed op het ontwerp, materiaal en de productkeuze te letten, creëert Sanidrõme van Grinsven ook met mooie producten een prachtige, levensloopbestendige badkamer voor alle leeftijden. Sanidrõme van Grinsven adviseert u graag persoonlijk over extra comfort en veiligheid in uw nieuwe of bestaande badkamer.

Een comfortabele en veilige badkamer voor alle leeftijden

Met kleine aanpassingen worden comfort en veiligheid in uw badkamer al sterk uitgebreid. Een douchezitje met rugsteun en chromen handgrepen voor stevig houvast bij het bad, toilet of in de douche geven een extra veilig gevoel. Deze accessoires kunnen ook later, zodra u daar behoefte aan krijgt, in uw badkamer gemonteerd worden door Sanidrõme van Grinsven. Net zoals een thermostaatkraan van hansgrohe die het water constant op de gewenste temperatuur houdt en is voorzien van CoolContact-veiligheidstechnologie. Zo wordt verbranden door te heet water of een plotselinge koude douche eenvoudig voorkomen en wordt de thermostaat zelf niet heet. Dat is ook een geruststellend idee met (klein)kinderen.

Veilig en ontspannen douchen, zonder uitglijders

Douchen wordt een stuk veiliger in een royale douchecabine of inloopdouche met maximale instapruimte. Al helemaal wanneer deze wordt voorzien van een wandbeugel voor extra houvast en een zitje, zoals van KEUCO PLAN CARE, zonder dat u concessies hoeft te doen aan design. Ook speelt hier een vlakke douchebak zonder hoge instap én met antislip, zoals de Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch, een grote rol om uitglijders te voorkomen. Vandaar dat er steeds vaker wordt gekozen voor de optie Bad eruit, douche erin.

Comfortabele innovaties in uw badkamer

Innovaties als de douchewc of een Sunshower met infrarood en/of laag gedoseerd UV-licht zijn ook aanraders voor de comfortabele badkamer. Wanneer u of uw partner zorgbehoevend zijn of wanneer u een lichamelijke beperking heeft, is de persoonlijke hygiëne soms een uitdaging. Met een Geberit AquaClean douchewc kunt u makkelijker zelfstandig uw onderlichaam reinigen en de hele dag een fris en schoon gevoel houden. Soms betekent dit zelfs dat u langer thuis kunt blijven wonen.

Een Sunshower met infrarood stimuleert uw bloedsomloop, waardoor spierspanning en gewrichtspijn afneemt. Infrarood heeft ook een positieve uitwerking op reumatische klachten en geeft bovendien een weldadig warm en ontspannen gevoel. Zowel een Sunshower als een douchewc kunnen ook in uw bestaande badkamer (en toilet) worden geïntegreerd, zonder te veel hak- en breekwerk. Vraag uw Sanidrõme badkameradviseur naar de mogelijkheden.

Kom langs bij Sanidrõme van Grinsven of plan een persoonlijk adviesgesprek

U bent van harte welkom om de badkamerproducten bij Sanidrõme van Grinsven te bekijken. Onze badkameradviseurs adviseren u graag persoonlijk verder over de mogelijkheden om uw bestaande of nieuwe badkamer veilig en comfortabel te maken. Maak vrijblijvend een afspraak. De koffie staat klaar.

Alle Sanidrõme showrooms